A GTA IV játék grafikai feljavítása fotó minőségűre + további kiegészítések

A GTA V megjelenését követően lehetséges, hogy már egyre kevesebben játszák a GTA IV-et. Sokan az új küldetései és egyéb újdonságai miatt, sokan pedig elsősorban a grafikájának precíz kidolgozása miatt kedvelik jobban. Ezúton bemutatom, hogyan lehetséges a GTA IV-ből a lehető legtöbbet kihozni grafikailag.

Gamez

1.) Letöltés és telepítés

Először is - mint minden játék moddingolásakor - célszerű a már működő játékunkról egy biztonsági mentést készíteni.

A szükséges programcsomagokat töltsük le innen és innen. Aztán tömörítsük ki a benne lévőket sorrendben/értelemszerűen - a tartalmazott readme.txt fájlok alapján - a telepített GTA IV játék főkönyvtárába.

2.) Használat

Ezt követően - amennyiben helyesen dolgoztunk - az alábbi képsorokhoz hasonló látványban lehet részünk a játék elindításakor:

3.) Kiegészítés

Annak érdekében, hogy a játék még valósághűbb legyen, ajánlom mindenki figyelmébe ezt a kiegészítést. A használatához itt is tömörítsünk ki mindent a GTA IV játék főkönyvtárába. Segítségével a játékos saját szemszögéből nézve - gyalogosan és járműveket vezetve egyaránt - irányíthatjuk a játékot:

_

_

Amennyiben PC-kormánnyal is rendelkezünk, ezzel a segédprogrammal máris - még élethűbbé téve a játékot - azzal is irányíthatjuk az autókat.

Saját tapasztalattal, kérdéssel vagy további megoldásokkal rendelkezel a témával kapcsolatosan? Kérlek írd meg hozzászólásban.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.